Окупанти примушують підприємців Херсонщини отримувати "тимчасові дозволи на роботу", - ГУР Міноборони

Російські окупанти в Херсонській області примушують підприємців отримувати тимчасові дозволи на роботу, в разі відмови – бізнес забирають, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, представники окупаційних адміністрацій в Херсонській області здійснюють об’їзд об’єктів промисловості, першою чергою виробників харчової продукції.

"Їхня мета – примус керівництва та персоналу до співпраці. Група осіб (до 10 чоловіків) у військовій формі ЗС РФ зі зброєю прибуває до офісів комерційних компаній та в ультимативній формі вимагає продовження виробництва продукції. Для цього, за словами рашистів, необхідно "офіційно" оформити свою діяльність за російськими правилами та отримати "тимчасовий дозвіл" на роботу від "військово-цивільних адміністрацій", - зазначають розвідники.

Крім цього, окупанти змушують всі проблемні питання, зокрема – постачання сировини та забезпечення збуту, вирішувати через місцеву комендатуру. Через відмову від співпраці з окупантами можна втратити бізнес. "Власники та працівники підприємств попереджені, що в разі припинення роботи або порушення будь-яких вимог росіян, керівництво і персонал буде змінено. Нових власників і співробітників визначатимуть окупаційні адміністрації з-поміж лояльних до них людей", - сповіщає ГУР МО.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...