Окупанти радісно скасовують декомунізацію: У Маріуполі знову з'явилися проспект Леніна та вулиця Артема

Російські окупанти змінюють назви вулиць у захопленому Маріуполі. Пропагандисти повертають радянські топоніми та змінюють вивіски на будинках, які до того два місяці безперестану обстрілювали. Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його словами, Кремль ганьбить честь міста-героя Маріуполя. Так у населеному пункті знову з‘явилися проспект Леніна, вулиця на честь ката, більшовика Артема, який переслідував та знищував прихильників УНР. Також під "деукраїнізацію" потрапило селище Мангуш, яке стало "Первомайським.

"Повернення в минуле якого не було. Печери, імперські замашки на радянській лад. Давайте вже, мраZота, переменуйте знов на Жданов. Не ганьбіть славетне ім’я Міста-Героя Маріуполя", – пише Андрющенко.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...