Окупанти розтаскують унікальну пам'ятку України: У Криму з'явилися оголошення про продаж бруківки з давнього Херсонесу (фото)

Так проходять усі реставрації в Криму під гасла "Україна нічого не робила".

В окупованому Криму з'явилися оголошення про продаж бруківки з Херсонесу Таврійського, який внесений до списку культурної спадщини ЮНЕСКО. На ситуацію звернула увагу блогер Roksolana Today на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Вона опублікувала скріншоти зі сторінок місцевих жителів в соцмережах. "Окупант обікраде Крим до голих кісток і солоної пустелі. Погано, що материку потрібно стільки часу ще... Крим може не пережити гавань у прямому сенсі", – зазначила блогер.

"Кому бруківку з Херсонеса? Поміточки – вже зняли з продажу", – написав місцевий житель.

"Так проходять усі реставрації в Криму під гасла "Україна нічого не робила". Дякую, що ми змусили згадати історію і традиції цих земель. Нашим дітям вже цього не дістанеться. Краще б і далі ніхто нічого не робив – просто не чіпав", – погодилася з ним інша користувачка.

Судячи зі скріншоту, бруківку з Херсонеса збиралися продати за 15 тисяч рублів (4700 грн).

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...