Окупанти самі показали, де живуть: Артилеристи з Харківщини ліквідували росіян, які ховалися в будинку (відео)

Мінометна батарея Ізюмського батальйону 113-ї окремої бригади територіальної оборони та артилерія вдарили по російських окупантах, які заховалися в одному з будинків. Відповідне відео опублікував начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник у своєму офіційному Telegram-каналі "Генерал Марсель", передають Патріоти України.

"Ще одна робота мінометної батареї Ізюмського батальйону Харківської 113-ї бригади спільно з артилерією. Окупанти ховалися у будинку, але їхнє місцезнаходження було встановлено розвідкою, а точна робота арти ліквідувала ворога", — розповів Сергій Мельник.

На опублікованому відео видно, як двоє окупантів йдуть вулицею та заходять на подвір'я одного з будинків. Потім лунає вибух. Сергій Мельник не розповів, де саме це сталося.


Ізраїль в шоці: Прокурор Міжнародного кримінального суду вимагає ордери на арешт Нетаньягу наряду з лідерами ХАМАС

понеділок, 20 травень 2024, 18:53

Прокурор Міжнародного кримінального суду (МКС) Карім Хан попросив палату попереднього провадження видати ордери на арешт прем'єр-міністра та міністра оборони Ізраїлю, а також трьох лідерів ХАМАС за звинуваченнями у воєнних злочинах. Про це йдеться у за...

Великий промах: Фортифікацію треба будувати так, як росіяни побудували "лінію Суровікіна", - експерт

понеділок, 20 травень 2024, 18:42

Якби Україна побудувала лінію оборони так, як це зробили російські окупанти, "це було б дуже непогано". Про це "Еспресо" сказав ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман. У цьому контексті він нагадав так звану "...