Окупанти штурмують Красногорівку, ЗСУ відступають, - військовий

Українські бійці зазнають втрат в особовому складі в районі Красногорівки на Донбасі. Протягом 7 липня ворог 19 разів намагався прорвати оборону на Курахівському напрямку, передають Патріоти України.

Збройні сили Російської Федерації активно штурмують Красногорівку в Донецькій області. Про це повідомив лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс".

"П*дари зараз активно штурмують Красногорівку", — повідомив "Алекс". За його словами, українські військові зазнають втрат в особовому складі та вимушені відступати з деяких позицій.

Підписуйся на сторін

"Ось це три головні умови": Портников розповів, коли зупиниться війна в Україні

неділя, 6 жовтень 2024, 10:48

Росія зупинить війну тоді, коли дійсно буде знесилена на фронті. Це одна із умов. Таку думку висловив журналіст та публіцист Віталій Портников в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Чому ми весь час дивуємося їхньому просуванню? Таке враження, ...

Вугледар - ще не кінець? Україна використовує на Донбасі тактику "повільного відступу", - NYT

неділя, 6 жовтень 2024, 10:30

Українські військові днями вийшли з Вугледару. Наразі Україна використовує тактику "повільного відступу", щоб мінімізувати свої та максимізувати втрати противника, передають Патріоти України з посиланням на The New York Times. Видання зауважило, що ві...