Окупанти шукають нові "лайфхаки", як втекти з війни, і пиячать від страху: СБУ перехопила розмову (аудіо)


Російські окупанти шукають нові способи, як втекти з війни, і пиячать від страху. Тепер загарбники йдуть у відпустку "за сімейними обставинами", приїжджають додому і на війну більше не повертаються – бо пишуть заяви на звільнення. Про це свідчить телефонна розмова, яку перехопила СБУ.

"У нас усі з*балися, залишилося 6 людей, уявляєш?.. Ніхто не повертається, усі звільняються, усі змотуються", – розповідає дружині рашист, який воює на сході України.

У спецслужбі зазначають, що така тенденція у лавах окупантів спостерігається все частіше. Загарбники дуже бояться атак українських захисників, і щоб приглушити страх, користуються перевіреним "лайфхаком" – пиячать. "Я бухаю… Тому що боюсь. Тут всі бухают", – зізнається росіянин.

"А кому з них страшно, то нагадуємо про "гарячу" телефону лінію 2402. Подзвонивши на неї, можна здатися в полон. Працює цілодобово для українських і російських номерів", - наголосили в СБУ.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...