Окупанти скаржаться, що на Миколаївщині страшніше, ніж у Чечні: Російська армія генерала Рязанцева зазнає поразки і перебуває в облозі

Російським окупантам під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні

Путінська армія під командуванням генерала Якова Рязанцева, яка дислокується на Миколаївщині, зазнає поразки і перебуває в облозі.
Про це свідчать розмови рашистів, перехоплені СБУ.
Загарбники згадують: на 4 день війни генерал пообіцяв їм, що «спецоперація» завершиться за лічені години. Однак затягнулася на тижні.
Самі окупанти їхали в Україну, щоб переможно пройти по містам як на параді. Але зараз їх взяли в кільце, тому нинішню «задачу идти на Николаев» вважають нереальною.
Жаліються, що не мають наметів, буржуйок, живуть в окопах, які вирили самі. У 50% особового складу обмороження ніг, але у госпіталі їх лікувати не збираються, адже навіть 200-х не вивозять: «…здесь даже 200-х отправить не могли, они с нами дней 5 катались».

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...