Окупанти скажуть, що "курив за кермом"? В окупованому Старобільську підірвали авто колаборанта, який став "начальником МРЕВ"

У захопленому Старобільську Луганської області підірвали автомобіль з місцевим колаборантом. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram, передають Патріоти України.

«В окупованому Старобільську „добрі люди“ підірвали автомобіль з місцевим колаборантом — „начальником МРЕВ“. Він у лікарні», — зазначив голова ОВА.

Він додав, що після підриву окупанти почали бігати та метушитися. «Напевно, орки сьогодні за традицією почнуть пошукові операції партизанів, не знайдуть, скажуть, що колаборант курив за кермом… Не буде вам спокою на нашій землі!» — резюмував Гайдай.


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...