Окупанти скажуть, що "курив за кермом"? В окупованому Старобільську підірвали авто колаборанта, який став "начальником МРЕВ"

У захопленому Старобільську Луганської області підірвали автомобіль з місцевим колаборантом. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram, передають Патріоти України.

«В окупованому Старобільську „добрі люди“ підірвали автомобіль з місцевим колаборантом — „начальником МРЕВ“. Він у лікарні», — зазначив голова ОВА.

Він додав, що після підриву окупанти почали бігати та метушитися. «Напевно, орки сьогодні за традицією почнуть пошукові операції партизанів, не знайдуть, скажуть, що колаборант курив за кермом… Не буде вам спокою на нашій землі!» — резюмував Гайдай.


"Для перемоги нам потрібна диктатура": Нардеп від "Слуги народу" відзначився скандальною заявою

вівторок, 19 березень 2024, 13:41

Нардеп від "Слуги народу" Сергій Демченко заявив, що зараз максимальну кількість рішення приймає особисто президент Володимир Зеленський і "диктатура – це інструмент, який може допомогти нам перемогти у війні проти Росії". Про це він сказав в ефірі тел...

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...