Окупанти скоро відчують на собі її переваги: Резніков разом з десантниками "обкатав" нову бронетехніку від партнерів

Резніков показав поповнення українських армованих підрозділів / фото facebook.com/reznikovoleksiiМіністр оборони України Олексій Резніков, командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України Максим Миргородський та українські десантники "обкатали" нову бронетехніку від міжнародних партнерів, інформують Патріоти України.

"Сьогодні мав за честь спільно з командувачем ДШВ ЗСУ генерал-майором Максимом "Майком" Миргородським та нашими десантниками обкатати нове поповнення в наших армованих підрозділах. Challenger-ів від Британії, Stryker-ів та Cougar-ів від США та Marder-ів від Німеччини", – зазначив міністр у Facebook.

Він зауважив, що ще рік тому ніхто б не міг подумати, що підтримка партнерів буде такою потужною, і що увесь цивілізований світ "перезавантажиться і врешті дасть опір кривавому агресору, країні-терористу РФ".

"За цей рік все змінилося. Україна змінила світ. Стійкість українського народу та майстерність нашої армії переконали, що Україна переможе. І ми вже перемагаємо. Адже "спецоперація" орків йде "за планом" – вони риють окопи й намагаються укріплюватись. В своїх головах вони вже змінили парадигму з "ми друга армія світу і ми вас переможемо за три дні" на "треба переходити в оборону", – зауважив Резніков.

Міністр зазначив, що було пройдено великий шлях, і багато ще попереду.

"Всі наші міста будуть звільнені і ми вийдемо на кордони, міжнародно визнані у 1991 році. А ця нова техніка складе добру компанію своїм "побратимам" на полі бою", – написав урядовець.

Він додав, що невдовзі переваги цієї техніки, завдяки українським військовим, відчують на собі російські окупанти.

"До речі, після особистого "пілотування" Challenger-ом як учасник трофі-рейдів можу сказати, що навіть водій Rolls Royce не буде в такому комфорті, як екіпаж цього витвору бойового мистецтва на бездоріжжі. Тож, в сухому залишку: наш "військовий зоопарк" розширюється. А до "бойових кицьок" долучився "слон". Саме так прозвали Challenger наші десантники", – написав очільник МОУ.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...