Окупанти скинули хімічну речовину на блокпост у Херсонській області, є постраждалі

Військові країни-агресора РФ атакували дронами з хімічною речовиною блокпост у Бериславі Херсонської області. Про це 27 жовтня повідомила пресслужба Національної поліції України, передають Патріоти України.

Правоохоронці розповіли, що внаслідок атаки постраждали поліцейські. "У результаті скиду з безпілотника вибухового пристрою хімічні опіки слизової оболонки очей і дихальних шляхів отримали троє поліцейських віком 37, 38 і 47 років", – ідеться в повідомленні.

Зараз загрози життю постраждалих немає, додали в поліції. Загалом протягом доби окупанти з артилерії, мінометів, танків і безпілотників атакували Херсон і 14 населених пунктів області. Унаслідок обстрілів троє людей загинули, ще 10 дістали поранення.

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...