Окупанти скинули на позиції ЗСУ контейнери з хімічною отрутою, - ОК "Південь"

Російські загарбники застосували отруту проти українських захисників на Півдні. Ворог скинув на позиції Збройних Сил України контейнери з хімічною отрутою. Про це сказала керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передають Патріоти України.

Вона наголосила, що ворог вдається навіть до таких засобів через те, що не має інших успіхів. Гуменюк зазначила, що те, що сталося, стосується загалом тактики російських окупантів. Адже ворог періодично погрожує нам техногенними катастрофами, намагаючись уражати об'єкти критичної інфраструктури, шантажуючи ядерною катастрофою, постійно тримаючи під загрозою Запорізьку АЕС та інші станції.

"Тому підрозділи готові до реагування на такі випадки. Але світова спільнота має знати, що ворог використовує будь-які способи саме через те, що не має інших успіхів", – наголосила керівниця пресцентру ОК "Південь".

Джерело: 24 канал

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...