Окупанти спробують знову реалізувати стратегію флангового оточення: Згурець оцінив ситуацію навколо Селидового

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що навколо Селидового ворог використовує відпрацьований маневр нарощування сил на флангах. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Використовуючи перевагу в живій силі, ворог намагається тиснути на Покровському напрямку. За інформацією від Генштабу, на Покровському, Курахівському та Торецькому напрямках відбувається половина боєзіткнень від загальної кількості", - зауважив Згурець.

За словами директора інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, навколо Селидового складається ситуація, коли ворог знову використовує відпрацьований маневр нарощування сил на флангах.

"Селидове для противника вкрай важливе, щоб здійснювати подальше просування до Покровська. Селидове ефективно обороняє бригада НГУ "Кара-Даг". Але ворог спробує реалізувати свої підходи з фланговим оточенням і на цій ділянці фронту", - припустив Згурець.

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express також додав, що ворог намагатиметься і далі реалізувати стратегію виснаження з перевагою живої сили та артилерії відносно ЗСУ.

"Побачимо, як зараз буде діяти ворог після захоплення Вугледара. Думаю, що зараз Пречистівка та Богоявленка будуть новою лінією оборони для наших військ. Але оборонятися в полі набагато складніше, ніж оборонятися в забудовах, попри те що Вугледар повністю зруйнований", - наголосив Згурець.

А що б ви зробили?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 19:00

Відкриваємо нову рубрику: що нинішня влада робить неправильно – і як би діяв Уряд національної єдності (і порятунку). Часто чуємо це питання, коли критикуємо владу: "А що б зробили ви?". Давайте розберемо на конкретному прикладі. І фронт, і прифронтова...

"Полювання" вдалося: Сили безпілотних систем знищили понтонну переправу ворога на Луганщині (відео)

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 18:51

На Луганському напрямку фронту аеророзвідники Сил безпілотних систем знищили понтонну переправу російських окупантів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що оператори 412-го окремого батальйону безпілотних систем "NEMESIS" знищили понто...