Окупанти спробували прорватися на ділянці Стрілеча - Глибоке, - речник ОСУВ "Хортиця"

26 травня російські окупанти спробували прорватися на ділянці Стрілеча — Глибоке у Харківській області, але Сили оборони відбили цю атаку. Про це повідомив речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

«На Харківщині Сили оборони зупинили ворога на напрямку Стрілеча — Глибоке, успішно вибивають його з тих позицій, на напрямку наступ був зупинений. Наразі ведеться системна робота, щоб вибити противника з зайнятих позицій. Сили оборони вчасно зайшли по більшій частині на оборонні рубежі», — розповів Волошин.

Речник ОСУВ Хортиця також повідомив, що російські військові мали певний успіх на Вовчанському напрямку та в напрямку Стрілеча — Глибоке. «Окупанти намагаються насичувати ці напрямки технікою, живою силою, щоб не дати Силам оборони перехопити тактичну ініціативу на полі бою. Звісно, ворог не полишає спроб прорвати оборону ЗСУ біля Липців, Вовчанська, Тихого та Стариці», — сказав він.

За словами Волошина, противник продовжує тиснути на Вовчанськ і Липці. «Але завдяки діям ЗСУ, ворожі війська застрягли на дорозі в Липцях, пов’язли повністю у Вовчанську, ЗСУ їх звідти витісняють», — запевнив він.

Речник ОСУВ Хортиця також зазначив, що окупанти намагаються штурмувати Вовчанськ піхотними підрозділами.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...