Окупанти створили 15-кілометрову зону відчуження вздовж Дніпра: У ЦНС назвали мету ворога

З 1 серпня російські окупанти запровадили "спеціальний режим" вздовж 15 кілометрової прибережної зони Дніпра, як анонсували раніше, передають Патріоти України з посиланням на сайт Центру національного спротиву (ЦНС).

Відтепер в'їзд до цієї зони без пропуску, який видає окупаційна адміністрація - заборонено. У ЦНС додали, що з 1 вересня ворог погрожує наслідками, якщо будуть виявлені особи без відповідного пропуску.

Як зазначається, більшість населення було виселено примусово за межі цієї зони. Таким чином, ворог фактично депортував населення і лише спеціальними дозволами дозволяє там перебувати.

Причиною є передача інформації місцевими про пересування ворожої армії. Тож цим нововведенням російські загарбники хочуть уникнути витоку суттєвих даних. "Проте такі надії марні, адже більшість населення непідконтрольне Кремлю і чекає визволення та робить все можливе аби наблизити цей момент.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...