Окупанти терміново коригують свої дії через жорстку реакцію країн НАТО: У Донецьку почали мінувати мости. Гармаш розповів, що відбувається

Член української делегації в Тристоронньій контактній групі Сергій Гармаш розповів, що бойовики в окупованому Донецьку почали мінувати мости, щоб нібито уберегтися від "наступу України".

За його словами, це провокація окупантів або спроба залякати місцевих жителів, вони в поспіху змінюють свій сценарій, повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 Канал".

"Я знаю від своїх знайомих в Донецьку, що там мінують мости для того, щоб убезпечити себе від "наступу України". Не знаю, це провокація або самозалякування, залякують місцевих для мобілізації", – сказав він.

Гармаш вважає, що значну роль в цьому зіграла реакція США, НАТО і послів G7. Президент Росії Володимир Путін вже не зважиться ввести "миротворців" для нібито "захисту російських громадян". Чиновник вважає, що Росія залишає для себе все менше можливості втрутитися, якщо Україна першою не розпочне військові дії.

Він зазначив, що з кожним днем ??цієї "гри м'язами" стає все зрозуміліше: навряд чи Путін зважиться на "серйозну гру". Росія вже зрозуміла, що в Україні не вдасться повторити грузинський сценарій 2008 року, зазначив Гармаш.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...