Окупанти тікають у "самоволку": На Харківщині в загарбників нестача води та провізії на фронті


Російські військові на Харківщині через нестачу води та провізії самовільно залишають підрозділи окупаційних військ, передають Патріоти України з посиланням на ОТУ "Харків".

У районі населеного пункту Глибоке спостерігається нестача води та провізії на передових позиціях 11 танкового полку 18 мотострілецької дивізії. У зв’язку зі значними втратами серед особового складу зазначеного підрозділу відмічаються випадки дезертирства.

Неподалік Лукʼянців противник здійснює заходи підготовки до штурмових дій.

У Вовчанську противник продовжує штурмові дії в районі багатоповерхової забудови, здійснює повітряну розвідку з метою виявлення підрозділів Сил оборони України. Проводить заходи щодо відновлення боєздатності штурмових груп.

В районі населеного пункту Тихе окупанти посилили підрозділи передових позицій 136 окремої мотострілецької бригади 58 армії.

Бойові дії та втрати ворога

На Харківщині протягом минулої доби відбулося 4 бойових зіткнень. російські окупанти також завдали 2 авіаудари з використанням 5 КАБів. Здійснили 40 ударів дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 394 рази.

Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Втрати ворога за минулу добу становлять 73 істоти, з них безповоротні - 30, санітарні - 43.

Також на нашому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 66 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема:

  • бойова броньована машина;
  • РСЗВ;
  • 3 артилерійські системи;
  • 8 автомобілів;
  • одиниця спеціальної техніки;
  • 52 БпЛА.

Також знищено 38 укриттів для особового складу, 2 місця зберігання боєприпасів та 2 стартові майданчики запуску БпЛА. Джерело: https://censor.net/ua/n3509667

СБУ виявила в колишнього начальника служби безпеки "Укренерго" російський паспорт

п’ятниця, 13 вересень 2024, 20:55

Служба безпеки України виявила, що колишній голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький призначив на посаду начальника департаменту безпеки особу, яка після початку російської агресії отримала російський паспорт. Про це йдеться в матеріалах кримі...

Українські розвідники провели нову успішну кібероперацію проти Росії

п’ятниця, 13 вересень 2024, 20:41

Українські розвідники провели ще одну успішну кібероперацію - зламали федеральний центр видачі цифрових підписів РФ, інформують Патріоти України. "У результаті атаки знищено терабайти важливих даних на серверах підприємства, а також отримано базу даних...