"Окупанти тікали так, що аж штани погубили": Захисники України показали, у що одягається "друга армія" світу

Російські окупанти так поспішали втекти від Сил оборони України, що покидали свою форму. Українські прикордонники на одній з позицій на самій передовій знайшли вороже "екіпірування" і влаштували "розпаковку", передають Патріоти України.

За результатами огляду стало очевидно: "другу армію світу" споряджають непотребом". Відео, зняте прикордонниками,показали у Державній прикордонній службі України.

"Тікали так, що аж штани погубили. І це не жарт. Окупанти так поспішали втекти від української армії, що в буквальному сенсі залишили навіть штані. Прикордонники з передової шлють відеоогляд", – підписали яскраве відео у Держприкордонслужбі.

"Продовжуємо нашу "розпаковку". У комплектації "другої армії світу" було виявлено ось такі цікаві штанці. Явна підтримка Китаю", – іронізують прикордонники, показуючи бірку "Зроблено у Китаї" на штанях."Чому ми дійшли до висновку, що саме для русні шилися ці штанці - тому що ось: о*ко розірване", – сміються захисники України. Далі вони показали балаклаву, яку назвали "намордником", адже в ній навіщось зроблено прорізи для вух.

Не менш цікавими стали видані окупантам кепки. На них нашито спеціальний ремінець, як на дитячих пляжних панамках."Щоб кепочка не злетіла разом з головою, тому що майно прої*ати не можна. Однак солдат про це не знав, тому ми знайшли лише кепку", - прийшли до висновку прикордонники.

Не менших кпинів заслужили спроби когось з загарбників прикрасити убогу форму криво пришитими "георгієвською стрічкою" на місці погонів та стрічкою у вигляді триколору - на грудях.

"Родзинка нашого обзору - "трусарді". Легкі вентильовані штани. Зверніть увагу, що все продувається, все "дише". І раптом що, якщо ненароком пустив "водичку" - воно все - хоп - через дірочки вийшло і все висохло. Ось таке ноу-хау від творців майки у сіточку - штани у сіточку", – сміються прикордонники.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...