Окупанти цілеспрямовано завдали удару по вокзалу Краматорська: Царьов та інші пособники вбивць закликали знищити вокзали на Донбасі

Сьогодні зранку війська РФ вдарили касетним "Іскандером" по залізничному вокзалу Краматорська. За кілька днів до масового вбивства людей на вокзалі в Краматорську Олег Царьов закликав бомбити українські вокзали. Про це написав журналіст Денис Казанський у телеграмі, передають Патріоти України.

"За кілька днів до масового вбивства людей на вокзалі в Краматорську звихнутий людожер Олег Царьов закликав бомбити українські вокзали. Ну тепер ти радий, виродку?" - написав Казанський.

Крім того, Казанський зазначив, що в соцмережах одразу почали з’являтися повідомлення росіян про нібито удар по українських військових. "Як завжди, відразу після удару по вокзалу Краматорська росіяни похвалилися цим "подвигом" у соцмережах. Вони вважають, що влучили по наших військових. Повідомлення про це розмістив популярний телеграм-канал "Силовики", а репост на свої канали зробили російський пропагандист Дмитро Стешин ("Русский тарантас") та "заступник міністра інформації ДНР" Данило Безсонов", - написав журналіст.

Казанський наголосив, що як тільки стало відомо, що удар припав не по ЗСУ, а по мирних громадянах, пости відразу почали стирати і видаляти. "Так само було і зі збитим "Боїнгом" у 2014-му році. Спочатку вихвалялися, що збили український літак. Потім поспіхом терли свої ж сюжети", - підсумував він.

"Партнер другого сорту"? Позиція Заходу щодо Києва викликала хвилю невдоволення в Україні

четвер, 18 квітень 2024, 9:40

В Україні викликала хвилю невдоволення оперативна допомога західних країн Ізраїлю, оскільки українці вже понад два роки перебувають під масованими російськими обстрілами, передають Патріоти України. "Очевидно, що українці спостерігають різницю в підхо...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали: