Окупанти ударили по Харкову із систем С-300: Загинула жінка, яка була на відстані 5 метрів від влучання (відео)

19 серпня окупанти підступно обстріляли навчальний заклад та житловий сектор Харкова. Загарбники гатили ракетами із систем С-300. Про це 24 каналу розповіла кореспондентка з Харкова Анна Черненко. За її словами, жінка перебувала за 5 метрів від місця вибуху, передають Патріоти України.

Окупанти тероризують жителів Харкова

Як розповів свідок ракетного обстрілу Станіслав, це був звичайний навчальний заклад. Там не було ніякої військової техніки. росіяни буквально знищили частину кабінетів, де проводили навчання.

Сама Світлана була чудовою людиною. На ній трималася усі сім'я – жінка доглядала за паралізованою родичкою. Дивом вижив її напарник, який перебував за 20 метрів від вибуху в сусідній будівлі.

Окрім того, ракети С-300 влучили в один з житлових будинків. Його власнику Максиму Шелудченкові посікло спину. Він почув, як над ранок пролунали вибухи, і швидко вибіг разом з 2,5 річним сином у підвал. Вже згодом чоловік побачив, що у нього подряпини на спині.

Керівник поліції Харківщини Володимир Тимошко наголошує, що окупанти в черговий раз показали своє терористичне нутро. "Чому вони це зробили? Бо це – росіяни. Їм все одно куди бити, все одно, скільки людей загине; все одно, скільки горя вони принесуть людям. Вони не цілять по військових об'єктах. Вважаю, що їх основна мета – терор місцевого населення", – зазначив Тимошко.

Додамо, вночі 20 серпня російські окупанти знову обстріляли Харків та область. Відомо про прильоти у Слобідський район міста. Масштаби руйнувань поки що уточнюють.

Джерело: 24 канал

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...