Окупанти в істериці: ППО Росії не справляється з ситуацією в Криму, тому Москва виводить свою авіацію, - Жданов

Протиповітряна оборона Росії в Криму не справляється з подіями, які відбуваються на окупованому півострові. Тому росіяни змушені виводити бойову авіацію вже на свою територію. Причому загарбники відчувають серйозні проблеми з пілотами. Про це заявив полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

У інтерв'ю "Главреду" він розповів про те, що військове керівництво РФ дійшло до висновку, згідно з яким бойова авіація в окупованому Криму знаходиться в небезпеці. Системи ППО фактично не можуть протистояти ситуації з вибухами, яка відбувається на півострові.

"Росія зрозуміла, що її авіація в Криму не захищена. Система протиповітряної оборони (ППО) виявилася нездатною протистояти подіям, які відбуваються в Криму", - зазначив Жданов.

На його думку, росіяни виводять авіацію на територію РФ, щоб перемістити її в безпечне місце. При цьому вони зтикаються із серйозними проблемами щодо пілотів. "Росіяни відтягують свою бойову авіацію з українського Криму, щоб її убезпечити. При цьому у них величезні проблеми з пілотами. Втрата кожного пілота - біль для Росії", - підкреслив Олег Жданов.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...