Окупанти в істериці: У РФ пообіцяли Україні удар по "центру прийняття рішень" після знищення "вишок Бойка"

Атака України на вежі Чорноморнафтогазу (вишки Бойка, - ред.) розв'язала руки Російської Федерації. З такою заявою у бесіді з РІА "Новости" виступив так званий депутат Державної думи РФ від республіки Крим Михайло Шеремет, передають Патріоти України.

За його словами, найближчим часом буде завдано удару Росії у відповідь по центрах прийняття рішень в Україні. "Атака на вежі Чорноморнафтогазу розв'язала Російській Федерації руки, найближчим часом будуть завдані удари у відповідь по центрах прийняття рішень", — заявив колаборант.

Нагадаємо, українські військові завдали удару по бурових платформах у Чорному морі. Вони були захоплені військами РФ після окупації Криму у 2014 році.

Про удар повідомив зокрема колаборант, самопроголошений прем'єр-міністр тимчасової російської окупаційної влади в АР Крим Сергій Аксьонов. За словами Аксьонова, врятовано 5 людей, троє з них поранено. Пошуки решти продовжуються.

Нагадаємо, у травні 2011 року стало відомо про те, що державна компанія "Чорноморнафтогаз" придбала за приблизно за 800 млн доларів дві самопідйомні бурові установки (СПБУ). Їх називають "вишками Бойка" на честь колишнього міністра енергетики Юрія Бойка. Наразі він є народним депутатом від "Опозиційного блоку". ГПУ розслідує скандальну закупівлю вишок "Чорноморнафтогазу", Бойко проходить як свідок.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...