Окупанти в Херсоні облаштували склад боєприпасів у драмтеатрі і чекають на російських політтехнологів

У Херсоні окупанти складають артилерійські снаряди в будівлі драматичного театру ім. М. Куліша. Також окупаційна влада потроху готується до "референдуму". Про це повідомляє ГУР Міноборони.

В тимчасово окупованому Херсоні окупанти розповсюджують серед містян газету "Надднепрянская правда". Порівняно з першим випуском, тираж збільшено вчетверо – до 40 тисяч примірників. Серед заголовків газети – "Херсон получит: паспорта, связь, российские банки", "Новости СВО", "Профсоюз всегда беспокоился о правах трудящихся" тощо.

Окупаційна влада очікує російських політтехнологів та готується до проведення так званого "референдуму". "Гостей" планують заселити в готелі "Бордо". Його взяли під охорону.

В приміщенні Херсонського драматичного театру ім. Миколи Куліша окупанти облаштували склад артилерійських боєприпасів. Їх розвантажували в ніч проти 12 липня. Театр також перебуває під посиленою охороною. На територію мобільного госпіталю в Херсоні окупанти доправили два тентовані КамАЗи з пораненим особовим складом (приблизно 40 осіб).

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...