Окупанти в паніці: HIMARS за тиждень завдали 50 ударів без жодного промаху, ситуація на полі бою радикально міняється

За тиждень з американських реактивних систем залпового вогню HIMARS по окупантах було завдано понад 50 ударів. Не було жодного промаху, всі удари були результативними. Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович 13 липня в ефірі Фейгін Live, передають Патріоти України.

За його словами, HIMARS радикально змінили правила гри на полі бою. Лише за добу завдано ударів по складах з боєкомплектами в Ленінському районі Донецька, в Новій Каховці, Петровському районі Донецька, на заводі ДЗТО в Кіровському районі Донецька, в селі Чарівне Херсонської області та в інших місцях. "Всього понад 50 ударів нанесено за останній тиждень. Всі вони були результативні. Жодного промаху. Скрізь - детонація, вибухи, знищення і так далі", — сказав Арестович.

"За добу ще в Луганську був дуже хороший "приліт". Вони розташували в нашій колишній частині ППО, завезли туди боєкомплекти для ракет ППО і з властивою їм мудрістю поставили там поруч чи то батальйон, чи то цілу бригаду. Особовий склад там був і результати - навіть боюся уявити собі, бо це той вибух, коли розліт боєприпасів – від кілометра до трьох. Можеш собі уявити, що там було на місці з тим особовим складом", – сказав Арестович. За його словами, у російських окупантів стан, близький до паніки. Вони зазнали величезних втрат.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...