Окупанти вбили на Донеччині 19-річного хлопця та 84-річну пенсіонерку (фото)

12 жовтня російські окупанти вбили на Донеччині двох цивільних та поранили ще десятьох. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура, передають Патріоти України.

Зокрема, у повідомленні зазначається, що на автодорозі між селами Улакли та Дачне Волноваського району відбулося пряме влучання ворожого FPV-дрону в цивільний автомобіль, у якому загинув 19-річний водій.

Крім того, повідомляється, що російська армія завдала удару по селищу Курахівка Покровського району, внаслідок чого 84-річна пенсіонерка отримала ушкодження, несумісні з життям.

Також у прокуратурі повідомили, що російські війська обстріляли Селидове, де внаслідок влучання засобів ураження були травмовані двоє чоловіків та жінка. Ще одного удару окупанти завдали у місті Сіверськ, де осколкових поранень та мінно-вибухових травм зазнали двоє місцевих жителів віком 23 та 25 років.

У Мирнограді, за даними прокуратури, під час атаки російської армії зазнала поранень подружня пара, що перебувала вдома, а у селищі Шевченко були поранені троє цивільних віком 46, 50 і 73 роки.

"А що б ви зробили"?.. Для мобілізації

субота, 12 жовтень 2024, 22:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Мобілізація стає проблемою, а відтак –завданням номер 1 для ...

"Не бойся! Мы тебе поможем!": Прикордонники взяли в полон окупанта, якого кинули "побратими" (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 21:07

Українські прикордонники взяли у полон російського окупанта. Про це повідомила Державна прикордонна служба України та оприлюднила відповідне відео, передають Патріоти України. Під час бою з противником бійці наткнулися на загарбника, який кричав та про...