Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто взято ворогом, і наголосив, що терористи на заводі знаходяться під вогневим контролем Збройних сил України, передають Патріоти України.

Волошин зазначив, що ворог не полишає спроб штурмувати населений пункт невеликими групами, але українські захисники вогнем артилерії та мінометів знищують усі спроби росіян зайти у місто. "Частина ворожих груп, які встигли зайти і заховатися на території залишків вогнетривкого заводу, знаходяться під нашим вогневим контролем. Вживаються всі заходи для вибиття ворога звідти", – сказав речник.

За його словами, місто перебуває під контролем українських підрозділів, і "хоч ворожа російська пропаганда періодично публікує інформацію, що їхня армія увійшла в місто і десь закріпилась та вивісила своє триколорне ганчір’я, але жодних територіальних успіхів за останні дні ворог не мав".

Військовий додав, що росіяни, які прорвалися штурмовими групами до Красногорівки, нині перебувають у "складному становищі", оскільки практично позбавлені постачання боєкомплектом і підтримкою бронетехніки.

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...

Знищено принаймні два МіГ-31: Розвідка Британії оцінила наслідки останньої атаки на авіабазу "Бельбек" у Криму

субота, 18 травень 2024, 21:25

Ураження військових об'єктів росіян у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на 15 травня демонструє загальне погіршення здатності Росії захищати повітряний простір навколо Криму. Про це йдеться у звіті міноборони Великої Британії. Зазначається, що вн...