Окупанти вдарили FPV-дроном по зупинці громадського транспорту на Харківщині (фото)

Російські окупанти вдарили FPV-дронами по зупинці громадського транспорту в місті Куп’янськ у Харківській області. У результаті загинув 82-річний чоловік. Про це повідомляє пресслужба Купʼянської окружної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України.

Зазначається, що о 10:35 окупанти атакували місто FPV-дроном. «На цей раз — по зупинці громадського транспорту. На місці загинув 82-річний чоловік», — йдеться у повідомленні.

Також в цей день близько 8:30 російський FPV-дрон влучив у транспортний засіб. Поранення отримав 58-річний водій авто. Його госпіталізовано. Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни за ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України.

"Я бачив себе": Лукашенко заявив, що боїться потрапити в полон, але це не те, про що ви подумали

вівторок, 1 жовтень 2024, 0:22

Лукашенко заявив студентам технічних вишів, що боїться «опинитися в полоні штучного інтелекту», передають Патріоти України. «Я боюся, щоб цей штучний інтелект не призвів до того, що ми в полоні у нього будемо», — сказав диктатор. Зазначимо, що Лукашенк...

Атак буде більше? Росія перевиконала план виробництва "Шахедів", експерти розкрили цифри

вівторок, 1 жовтень 2024, 0:00

РФ значно наростила виробництво безпілотників Shahed-136. Зокрема, в ВЕЗ "Алабуга" (вільна економічна зона) виробництво цих дронів сягнуло 6 тисяч одиниць - на рік раніше запланованого, передають Патріоти України. АТ "Алабуга" на початку 2023 року укла...