Окупанти вдарили по Донеччині: У Краматорську та Слов'янську під завалами опинилися люди

Російські окупаційні війська вдарили по Донецькій області. Під ворожим вогнем опинилися Слов'янськ і Краматорськ. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба, передають Патріоти України.

Зазначається, що тільки у Краматорську зруйновано 2 будинки, ще понад 20 – пошкоджено. "У Краматорську росіяни поцілили ракетами у промзону та приватний сектор – ймовірно, під завалами одного з будинків перебуває сім'я з 4 осіб, у тому числі два підлітка. Зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 23", – йдеться у повідомленні.

Водночас у Слов'янську окупанти вдарили по школі. Мер міста Вадим Лях розповів, що біля 20:00 було влучання у ЗОШ 18. "У її будівлі знаходилася соціальна їдальня, пункт незламності, один з пунктів видачі гуманітарної допомоги. Під завалами школи може знаходитися одна людина. Ведуться роботи з ліквідації пожежі та розбору завалів", – наголосив він.

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів

неділя, 19 травень 2024, 20:16

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів. Наступного тижня уряд країни запровадить закон, який дозволить прикордонникам блокувати шукачів притулку, які намагаються в'їхати з Росії. Про це з посиланням на заяву прем’єра пише Reuters, п...

Україна отримає від Великобританії 100 ракет для ППО – Шеппс

неділя, 19 травень 2024, 19:56

Україна протягом травня отримає від Великобританії 100 ракет для ППО. Про це 19 травня в коментарі The Sun повідомив британський міністр оборони Грант Шеппс, передають Патріоти України. . За його словами, з початку травня Великобританія вже передала У...