Окупанти вдарили по Харкову, багато людей постраждали

У понеділок, 10 червня 2024 року, російські окупаційні війська вчергове завдали ударів по Харкову. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

Ворог обстріляв місто біля 17:35. Синєгубов зазначив, що, за попередньою інформацією, росіяни використали КАБи. Внаслідок атаки виникла пожежа. Згодом очільник ОВА повідомив, що внаслідок удару по Харкову постраждали шість людей.

Тим часом мер Харкова Ігор Терехов заявив, що за різними адресами зафіксовано пошкодження житлових будинків, гаражів та авто. Він додав, що у Харкові приліт на околиці міста в район житлової забудови. "По місту було три удари КАБами. Одне з влучань прийшлося на гаражний кооператив, там сталася пожежа…", – зазначив Терехов.

На місці ще одного прильоту у Київському районі міста сильно пошкоджені мінімум два приватні будинки. "Під завалами одного з них можуть знаходитися люди. На місці працюють усі відповідні служби", – повідомив Терехов.

О 18:40 рятувальники деблокують ще одного постраждалого з-під завалів будинку, заявив Олег Синєгубов. Він додав, що з 75-річним чоловіком є звʼязок.

Кількість постраждалих зросла до 7.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...