Окупанти вдарили по Харкову: Багато людей поранено, є загиблі

У п'ятницю, 17 травня, російські загарбники обстріляли Харків. У місті зафіксовано кілька вибухів, постраждали 25 людей, двоє загинули. Про це пише у своєму Telegram-каналі Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України.

"Прильотів було кілька, на місцях влучань пожежі. Інформація щодо постраждалих уточнюється", - пише мер Харкова.

Голова ОДА повідомляє, що за попередніми даними, загарбники завдали два удари КАБами по Холодногірському району Харкова.

Раніше Олег Синєгубов повідомляв про 13 поранених, 4 було у тяжкому стані. За даними на 17.43, кількість постраждалих збільшилася до 19. Про перші удари 17 травня по Харкову, було повідомлено головою адміністрації міста, о 15:38.

"Далі все залежатиме від розвитку ситуації": Експерт назвав три точки, де наступатимуть окупанти

неділя, 6 жовтень 2024, 12:28

Російські окупанти намагатимуться якомога швидше розвинути наступ у трьох точках: Курахівський, Покровський та Куп'янський напрямки. Очільник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко розповів "24 Каналу", які завдання спробує виконати в...

"Ймовірно, Україна отримає дозвіл...": У 2025 році ЗСУ можуть почати новий контрнаступ, - Times

неділя, 6 жовтень 2024, 11:30

Збройні сили України в 2025 році можуть розпочати новий масштабний контрнаступ. Для нього нам потрібна нова західна техніка, яку надають партнери, і бригади, які наразі формуються. Про це пише The Times. "Ймовірно, Україна також отримає дозвіл використ...