Окупанти вдарили по Харкову ракетами із Бєлгородської області, є прильоти у центрі міста (відео)

У середу ввечері, 2 листопада, російські військові з Бєлгородської області РФ обстріляли українське місто Харків. Обстріл здійснювався модифікованими ракетами зенітного ракетного комплексу С-300. Про це повідомили офіційні особи і місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Також у мережі з'явилось відео запуску ракет з російського Бєлгорода. Близько 23:00 у Харкові пролунали вибухи. Голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов закликав усіх перебувати в укриттях. Усього харків'яни нарахували чотири потужних вибухи.

Незадовго до цього у російському Бєлгороді місцеві жителі фіксували запуски ракет зенітного ракетного комплексу С-300, який російські військові модифікували для обстрілів наземних цілей.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що мали місце три "прильоти" по Київському району міста. Попередньо відомо про влучання у адміністративну нежитлову будівлю. Інформації про поранених чи загиблих наразі немає.

Радниця голови Харківської обласної ради Наталія Попова також повідомила про "прильоти". Також, за її даними, сталась пожежа, над ліквідацією якої вже працюють відповідні служби.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...