Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району Харкова. Попередньо – противник застосував КАБ. Крім того, росіяни завдали ударів щонайменше пʼятьма КАБами по населених пунктах Харківського району.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що зафіксовано приліт у зону житлової забудови міста. "Відомо про часткове пошкодження однієї багатоповерхівки. На даний момент є відомості про одну поранену жінку", – йдеться у повідомленні.

Згодом стало відомо, що внаслідок удару по Харкову поранення дістав цивільний чоловік, а не жінка, як повідомлялося раніше. "Внаслідок ворожого обстрілу травмовано 42-річного чоловіка. Його госпіталізували з вибуховою травмою та уламковими пораненнями до медичного закладу. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості", – написав Синєгубов.

Щодо обстрілу Харківського району, то російські удари прийшлися на села Липці, Слобожанське, а також поблизу села Веселого, пише "Суспільне Харків". Про це розповів очільник Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов.

За його словами, внаслідок ударів по Липцях сталася пожежа в приватному будинку, там поряд скирдували сіно. Крім того, пошкоджено ще чотири будинки. Інформації про поранених наразі немає.

"Напрямок залишається вкрай складним": Зеленський приїхав у Харків і провів засідання Ставки

четвер, 16 травень 2024, 13:15

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 16 травня, приїхав із візитом до Харкова, де заслухав доповіді військово командування. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Він провів засідання Ставки верховного головнокомандува...

Вже відомо про перші розстріли мирних жителів: У Вовчанську окупанти беруть цивільних у полон

четвер, 16 травень 2024, 12:43

У Вовчанську військові РФ беруть цивільних у полон, відомо про перші розстріли мирних жителів окупантами. Про це повідомив у четвер, 16 травня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. У повідомленні Клименка у Telegr...