Окупанти вдарили по Оленівці, щоб приховати тортури і розстріли полонених: Генштаб ЗСУ виступив із заявою

Генштаб України повідомляє, що Росія здійснила артобстріл колонії в Оленівці на Донеччині, щоб приховати катування і вбивства полонених, а також звинуватити ЗСУ у скоєнні "воєнних злочинів", передають Патріоти України.

Деталі: За інформацією Генштабу, Україна не завдавала ні ракетних, ні артилерійських ударів по району Оленівки. Дослівно: "Російські окупанти переслідували свої злочинні цілі – звинуватити Україну у скоєнні "воєнних злочинів", а також приховати тортури над полоненими і розстріли, які здійснили там за наказами окупаційної адміністрації та командування ЗС РФ на тимчасово окупованій території Донецької області.

Відтак, такі заяви про нібито обстріли цивільної інфраструктури та населення з боку ЗСУ є відвертою брехнею та провокацією, відповідальність за яку несе Росія країна-агресор, окупант і спонсор тероризму".

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...