Окупанти вдарили по приватних будинках на Полтавщині: Загинула жінка (фото)

Унаслідок учорашнього російського обстрілу Полтавщини пошкоджено понад 50 приватних будинків. Загинула жінка. Про це повідомив керівник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін, передають Патріоти України.

За його словами, вчора, після влучання, рятувальники витягнули жінку з-під завалів її власного дому. Вона перебувала у важкому стані. А сьогодні зранку стало відомо, що жінка померла в лікарні. «На превеликий жаль, жінка, яку вчора врятували з-під завалів, померла. Лікарі до останньої хвилини боролися за її життя. Щирі співчуття рідним і близьким», – сказав Пронін.

Крім того, на місці події медики надали допомогу двом людям із гострою реакцією на стрес. До ліквідації наслідків ворожого обстрілу було залучено 70 рятувальників та 16 одиниць техніки.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...