Окупанти вдарили по "центру" Херсона, є загиблі та поранені

В суботу, 11 березня, армія РФ знову обстріляла одну з вулиць міста Херсон та забрала життя одразу трьох українців. Трагічні новини повідомив глава ОВА Олександр Прокудін у своєму Telegram, передають Патріоти України.

За словами чиновника, на Миколаївському шосе (вулиця Херсона) уламки ворожих боєприпасів травмували людей. Спочатку повідомлялося, про одного загиблого та двох поранених.

"Через влучання снаряда палає автомобіль. Рятувальники, медики та поліцейські вже працюють на місці обстріл", - писав він.

Пізніше голова ОВА оновив інформацію. "Стало відомо, що на місці ворожого удару на Миколаївському шосе у Херсоні загинули троє людей, двоє - поранені. Робота екстрених служб триває", - написав він.

Переговорну позицію, яку виробить саміт миру у Швейцарії, передадуть Росії - прессекретар Зеленського

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:17

Саміт миру, який відбудеться у червні у Швейцарії, виробить спільну переговорну позицію, яку передадуть Росії. Про це прессекретар президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив 3 травня "Німецькій хвилі", передають Патріоти України....

Допомагали своїй злочинній державі: У Фінляндії затримали російських студентів

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:05

Трьох громадян Росії підозрюють у експорті товарів подвійного призначення з Фінляндії до іноземних держав. Студенти – двоє 25-річних хлопців та 18-річна дівчина – за рішенням суду перебуватимуть під вартою, поки триває слідство. Про це пише Yle, переда...