Окупанти вдарили по цивільних: Унаслідок атаки по Дніпру загинула 14-річна дівчинка і дві жінки, 18 людей поранені

Увечері 25 жовтня російські війська завдали ракетного удару по Дніпру, у місті пошкоджена житлова забудова, загинули дві жінки і 14-річна дівчинка, кількість постраждалих зросла до 18 людей, серед них четверо дітей, заявили голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та Дніпропетровська облпрокуратура, передають Патріоти України.

"Ракетна атака на Дніпро. Пошкоджена житлова забудова. Сталася пожежа. Деталі з'ясовуємо.

До кінця повітряної тривоги залишайтеся в безпечному місці. Бережіть себе".

Оновлено: Згодом в ОВА повідомили, що у Дніпрі троє постраждалих.

Двоє чоловіків госпіталізовані. Один з них – у важкому стані. Пораненій жінці допомогу надали на місці.

Оновлено. Пізніше Лисак повідомив, що внаслідок ворожої атаки загинули дві жінки. Також 10 людей постраждали, серед яких 17-річний хлопець. Він госпіталізований в стані середньої тяжкості.

В 0.56 Лисак повідомив про трьох загиблих у Дніпрі після ворожої атаки.

В Дніпрі вже відомо про 13 постраждалих, з них троє дітей.

В 01:40 Лисак повідомив, що з-під завалів потрощеної внаслідок ракетної атаки будівлі деблоковано людину.

Також на цю хвилину відомо про 14 постраждалих. Серед них - 4 дітей. Одна дитина - у важкому стані.

Лисак повідомив, що кількість постраждалих зросла до 19 людей, з них четверо – діти. Восьмеро – госпіталізовані. Троє людей загинули.

Внаслідок нічної ракетної атаки в місті є руйнування одразу на кількох локаціях. Знищені житлова двоповерхівка та гараж. Пошкоджені 13 багатоквартирних й 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.

За даними Дніпропетровської обласної прокуратури, внаслідок ракетної атаки по Дніпру у ніч на 26 жовтня загинули дві жінки і 14-річна дівчинка. Поранення отримали 18 місцевих мешканців, серед них – четверо дітей.

Пошкоджено житлові будинки, гаражі, автомобілі, медзаклад. На місці події працюють співробітники екстрених служб та правоохоронці, які фіксують черговий воєнний злочин РФ.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...