Окупанти вдарили по залізничному вокзалу в Сумах

Російські загарбники обстріляли вокзал у Сумах. Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці», передають Патріоти України.

Як зазначається, постраждалих немає, є пошкодження вікон, але колії цілі. «У результаті ворожого обстрілу на вокзалі станції Суми постраждалих немає: всі пасажири та працівники вокзалу щойно покинули укриття. Є пошкодження вокзальних вікон, але колії цілі, всі поїзди прибуватимуть та вирушатимуть за розкладом», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні у Сумах пролунали вибухи. Перед цим в регіоні оголосили повітряну тривогу через пуски керованих авіаційних бомб.

Згодом виконуючий обов'язки міського голови Сум Артем Кобзар у коментарі «Суспільному» повідомив, що внаслідок атаки на місто є постраждалі. За словами Кобзаря, відомо, що у Сумах відразу двоє людей отримали поранення.

Крім того, сумська обласна військова адміністрація повідомила, що росіяни здійснили авіаудар по цивільній інфраструктурі та житловому сектору міста Суми.

Вже відомо про перші розстріли мирних жителів: У Вовчанську окупанти беруть цивільних у полон

четвер, 16 травень 2024, 12:43

У Вовчанську військові РФ беруть цивільних у полон, відомо про перші розстріли мирних жителів окупантами. Про це повідомив у четвер, 16 травня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. У повідомленні Клименка у Telegr...

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...