Окупанти вдарили ракетами по ТРЦ у Кременчуці, є жертви і постраждалі (фото)

У понеділок, 27 червня, близько 15:50 у Кременчуці пролунали сильні вибухи. Є жертви і багато поранених. Влучення ракет по об'єктах Кременчука підтвердив глава обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, передають Патріоти України.

Він написав у Telegram-каналі, що ракети влучили у цивільний об'єкт. "На жаль, є постраждалі. Більше подробиць пізніше", – повідомив Лунін.

Пізніше у мережі повідомили, що дві ворожі ракети влучили у торгівельний центр, де було багато мирних жителів. За попередньою інформацією, постраждали багато людей. На місці влучання ракет спалахнула пожежа, над містом піднявся дим.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...