Окупанти вдарили ракетами по цивільному об'єкту в Харкові, є постраждалі

Країна-агресор Росія ввечері в середу, 10 січня, завдала ракетних ударів по Харкову. Міський голова Ігор Терехов повідомив у Telegram, що постраждав цивільний об'єкт, можливі жертви серед людей, які перебували всередині, передають Патріоти України.

Пізніше Синєгубов повідомив, що попередньо відомо про шістьох постраждалих внаслідок російського удару. За словами Терехова, на парковці поруч з об'єктом палають машини, попередньо, є руйнування в будівлі.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що окупанти вдарили по Київському району Харкова, попередньо, ракетами С-300. На місці ракетного удару працюють рятувальники.

Раніше Терехов попередив, що Росія випустила ракети по Харкову. Синєгубов закликав жителів Харкова та області не виходити з укриттів.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...