Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України.

"Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 приватних автомобілі, кафе, магазини, офісні приміщення. Всього постраждали шість мирних мешканців", — повідомили у Харківській обласні прокуратурі.

За даними голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, загалом пошкоджені 568 вікон у трьох багатоповерхівках. Також був пошкоджений газопровід, у мікрорайоні вимкнули газ.

"Уночі довелося відключити газопостачання в цьому районі. Зараз відповідні служби працюють над його відновленням і усуненням наслідків обстрілу", — повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

У трьох чоловіків віком 33, 45 та 53 років легкі тілесні ушкодження. У трьох жінок віком 25, 45 та 54 років гостра реакція на стрес. За попередніми даними, ворог атакував Харків двома ракетами типу С-300. На місці працюють слідчі, вилучають залишки ракет.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...