Окупанти вдруге захопили Урожайне: DeepState заявляє про загострення ситуації

На фронті ситуація загострюється в районі населеного пункту Урожайне в Донецькій області. Росіяни знову окупували цей населений пункт. Про це він повідомив співзасновник DeepState Роман Погорілий в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"На мапі DeepState є позначення, що населений пункт Урожайне перейшов під контроль ворога. Зараз росіяни намагаються там закріпитися та підтягнути резерви. Ворог може продовжити просування, якщо складеться сприятлива ситуація. Сили оборони України роблять усе можливе, щоб цього не сталося", - наголосив Погорілий.

За його словами, ЗСУ намагаються стримати тиск армії РФ. Зокрема, не дати ворогу закріпитися й підтягнути резерви. "Сподіваюся, що українські оборонці витримають цей натиск. Але треба дивитися по ситуації тому, що вона складна й загострюється ", - зауважив Погорілий.


Велика небезпека: Є припущення, що ворог зробив переорієнтацію з крилатих ракет на балістичні, - Defense Express

середа, 18 вересень 2024, 16:59

Військовий експерт, головний редактор Defense Express Олег Катков припустив, що росіяни могли зробити переорієнтацію виробничих потужностей із крилатих ракет на балістичні. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Якщо ми г...

Встановлено рекорд? Коваленко розповів, скільки fpv-дронів і "Шахедів" запустили росіяни у вересні

середа, 18 вересень 2024, 16:24

Застосування російськими окупаційними військами Shahed-131/136 (Гербера), fpv-дронів і ББ «Ланцет» за два тижні вересня проаналізував Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За два тижні вересня 2024 року російські окупанти застосували 555 дро...