Окупанти ведуть наступ на Луганщині, але зазнають втрат - половина поранених не виживає

Протягом минулої доби, 20 червня, російські окупанти проводили масований наступ у Луганській області. В результаті ворог втратив десятки людей особового складу та техніку. Ба більше, через відсутність нормальної медичної допомоги половина поранених окупантів не виживають. Про це в ефірі YouTube-каналу Freedom заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

За його словами, протягом усього дня ворог використав велику кількість особового складу та техніки для наступу на Луганщині. Загарбники сильно обстріляли місто Лисичанськ, проте через інтенсивні бої наслідки та кількість жертв встановити поки не вдалося.

"Вчора масовано російська армія проводила наступальні дії відразу за декількома напрямками з великою кількістю техніки та особового складу. Вони просто видихнулися. Був дуже сильно обстріляний Лисичанськ. Під час цього обстрілу проходили наступальні дії в районі Комишувахи, в районі Золотого, Гірського. Внаслідок наступальних дій вони втратили і техніку, і людей, хоча в принципі мали локальний успіх", – сказав Гайдай.

Водночас він зазначив, що окупанти зазнали великих втрат. До того ж нормальна допомога пораненим не надається, тому половина з них вмирає.

"У росіян близько 30 людей загиблими та вдвічі більше поранених, з яких зазвичай 50% не виживають. Тому що лікарні переповнені, везти потрібно далеко, щоб отримати кваліфіковане медичне лікування. Вони настільки нерозумні, що навіть із лікарень на окупованих територіях повивозили хороше, дороге обладнання. Відповідно, важко поранених потрібно везти далеко, але основну масу не довозять", – зазначив глава ОВА.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...