"Окупанти відчують наслідки": Зеленський зробив заяву за підсумками секретної наради (відео)

Російські окупанти незабаром відчують результати наради президента Володимира Зеленського із представниками сектора оборони та безпеки України. Про це особисто пообіцяв голова держави під час відеозвернення у неділю, 28 серпня, передають Патріоти України.

"Були керівники Збройних сил України, розвідки, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ та інших структур та напрямків захисту нашої держави. Усі питання, які ми розглядали, - вони важливі, але закриті, деталізувати я не можу. Але окупанти відчують її наслідки у подальших діях наших захисників", - сказав український лідер.

Зеленський запевнив співгромадян, що всі терористи із країни-агресора Росії будуть нести відповідальність за удари по українських населених пунктах.

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...

У Москві буде істерика: Пашинян заявив, що Вірменія може заборонити трансляцію російських каналів

середа, 8 травень 2024, 14:22

Вірменія заблокує трансляцію російських телеканалів, якщо Москва проігнорує вимоги Єревана. Роспропаганді потрібно проявити "повагу до Вірменії та її інтересів". Чергове попередження РФ на пресконференції 7 травня зробив вірменський прем'єр-міністр Нік...