Окупанти влаштували полювання на зайця, намагаючись підірвати його гранатою, але самі стали ціллю для снайпера ЗСУ (відео)

Окупанти влаштували полювання на зайця, намагаючись підірвати його гранатою, але самі стали ціллю для снайпера ЗСУ. ВІДЕО

Російські окупанти в українській лісосмузі уночі вирішили влаштувати полювання на зайця. Вуханя загарбники намагалися вбити, кидаючи по ньому гранати, передають Патріоти України.

Однак вони не підозрювали, що за їхнім "сафарі" стежить український снайпер з тепловізійним прицілом. Відео роботи снайпера, який ліквідував двох росіян та врятував життя українському зайцеві, показав речник Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Братчук.

"Снайпер 231 окремого батальйону окремої бригади територіальної оборони м. Дніпро Фокс – додав до своєї скарбнички 2х200 та 2х300", – прокоментував Братчук феєричне відео.

На опублікованих кадрах видно, як російські окупанти намагаються посеред ночі вполювати зайця. Загарбники з "другої армії світу" не вигадали нічого кращого, аніж спробувати вбити тварину, жбурляючи по ній гранати.

За недолугим "сафарі" упродовж певного часу спостерігає снайпер з тероборони Дніпра. Згодом він вирішує зупинити безлад – і влучними пострілами "кладе" російських загарбників, двох з них – назавжди.

Як свідчать останні кадри відео, жоден заєць під час зйомок не постраждав.


Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...