Окупанти влучили по тролейбусу з пасажирами у Херсоні, є жертви

Російські окупанти влучили по тролейбусу з пасажирами у Херсоні, внаслідок чого загинув поліцейський, двоє людей поранені, передають Патріоти України.

Як повідомив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, сьогодні о 09:35 російські війська обстріляли Корабельний район Херсона. "На вул. Нафтовиків влучили у тролейбус №9. Через ворожу атаку поранені двоє людей, їх доправили до лікарні. Загинув старший сержант поліції, який перебував поруч", - наголосив Мрочко.

За даними Національної поліції, ворог обстріляв місто з артилерії. "Внаслідок ворожого влучання понівечено тролейбус, загорілася складська будівля. Рятувальники гасять пожежу площею близько 1 тис. кв. м", - йдеться у повідомленні.

За словами начальника Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, поранення отримали двоє пасажирів громадського транспорту — чоловіки, 33 та 57 років. "Їх госпіталізували. Наразі потерпілих обстежують та надають медичну допомогу", - розповів Прокудін.

Також, за його інформацією, минулої доби противник здійснив 95 обстрілів, випустивши 430 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА, танків та авіації. Тільки по Херсону ворог випустив 11 снарядів.

"Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, будинок культури у Бериславському районі, територію гаражного кооперативу та підприємства у Херсоні. Через російську агресію три людини загинули, ще 11 – дістали поранення", - зазначив посадовець.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...