Окупанти вночі атакували "Шахедами" дитячий санаторій у Харкові, є постраждалі (фото)

О 00:10 23 березня Харків зазнав обстрілів БПЛА "шахед". Внаслідок обстрілів поранені хлопець, поліцейський та двоє рятувальників, передають Патріоти України.

Перший дрон влучив в будівлю дитячого санаторію. Там зайнялася пожежа. На площі 150 кв. м горіла покрівля та приміщення на останньому, третьому поверсі будівлі.

Коли на місце приїхали працівники ДСНС та поліція, ворог вдарив вдруге. "Влучив у землю біля санаторію. Наш криміналіст отримав контузію, ще двоє рятувальників — командир відділення та водій теж постраждали. 18-річний хлопець отримав осколкове поранення голови та контузію: вибуховою хвилею винесло шибки в його будинку неподалік місця влучання", — розповів начальник слідчого управління обласного управління Нацполіції Сергій Болвінов.

Окупанти просунулися по декількох напрямках на Донеччині. Зведення Генштабу Мапа бойових дій

четвер, 9 травень 2024, 8:39

Російські військові продовжили атакувати українських бійців по всій лінії фронту. Так у районі Старомайорського відбулося 19 атак, 45 на Авдіївському напрямку та 11 на Новопавлівському, розповіли в Генштабі ЗСУ. . Збройні сили Російської Федерації про...

Росія може спробувати "відтягнути" сили ЗСУ: Генерал оцінив загрозу для прикордоння України

четвер, 9 травень 2024, 8:22

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос заявив, що росіянам не вистачає сил, щоб забезпечити повноцінний наступ на Суми та Харків. Про це пише "Еспресо". "Окремо, що стосується Сум та Харкова, то росіяни мають певну кількість сил та засобів на рівні 5...