"Окупанти воюють парадигмою Другої світової": Жданов пояснив, у чому ЗСУ перевершують військових РФ

Збройні сили України перевершують ЗС Російської Федерації в тому, що їхній підхід до тактики військових дій сучасніший. Армія країни-агресора все ще "воює парадигмою Другої світової війни", передають Патріоти України.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов. Він описав ситуацію на фронті під час ефіру на YouTube-каналі правозахисника Марка Фейгіна увечері 9 червня. Експерт заявив, що без підтримки артилерії окупанти "не витягнуть" ближній бій із ЗСУ.

Українські офіцери, упевнений Жданов, за рівнем підготовки в рази перевершують своїх "колег" із РФ. "Вони ж воюють парадигмою Другої світової війни – всі шукають село Прохорівку та поле для величезної танкової битви. А поля немає", – сказав Жданов.

Він наголосив, що в Україні раніше перевели військові навчальні заклади на методики підготовки за стандартами НАТО. "У нас у 2021 році було 11 навчань військ НАТО на території України із залученням Збройних сил", – зазначив військовий експерт. Він сказав, що сучасна війна – це "війна засідок і маневрів". А нові методи підготовки офіцерів – "нез'ясовне явище" для окупантів

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....