Окупанти втікали так, що залишили зброю і боєприпаси: "Холодноярці" показали трофеї, захоплені під Ізюмом (відео)

Українські військові продовжують нищити окупантів по всій лінії фронту. Зокрема, стало відомо про те, що бійці ЗСУ зайняли передову позицію ворога на Ізюмському напрямку, передають Патріоти України.

Солдати Кремля так тікали, що залишили свою зброю і боєприпаси. Бійці 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" показали трофеї, які дістались їм після втечі окупантів із позиції. Військовослужбовці знайшли кілька одиниць стрілецької зброї, кулемет, гранати й патрони.

Водночас зазначається, що під час бойових дій Росія зазнала втрат в особовому складі. "Руснявих кілька "300-х", решта втікали та залишили трофеї", – пише Бочкала.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...