Окупанти використовують тактику "випаленої землі": Офіцер бригади "Рубіж" розповів про ворожі штурми

Окупаційні військ Росії на третій рік повномасштабної війни продовжують використовувати єдину тактику – "випаленої землі". Вони вдають до неї і під час штурмів позицій наших воїнів, і коли обстрілюють мирних мешканців у прифронтових населених пунктах, передають Патріоти України.

З такою тактикою росіян нині борються бійці бригади швидкого реагування "Рубіж" Національної гвардії. Про це в ефірі телемарафону розповів офіцер її секції планування Дмитро Кожубенко.

За його словами, на "випалену землю" російські окупанти намагаються перетворити ті ділянки фронту, які нині перебувають у зоні діяльності бригади "Рубіж". Нацгвардійці з її лав нині захищають Лимано-Куп’янський напрямок.

Там ворог намагається "просочуватися" малими групами – від двох до чотирьох воєнних злочинців. Водночас у нього є підтримка, зокрема з повітря у вигляді безпілотників і літаків. "Чогось нового вони не вигадали. Проте кожен штурм супроводжується FPV-дронами, авіацією та артилерією, яка стирає наші позиції з лиця землі. Тактика "випаленої землі", – зазначив офіцер Кожубенко.

У цій країні його зобов'язані заарештувати: Путін наступного тижня відвідає Монголію

четвер, 29 серпень 2024, 20:29

Російський диктатор Володимир Путін 3 вересня відвідає з візитом Монголію. Там його можуть заарештувати за ордером Міжнародного кримінального суду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Кремля. Як зазначили у Кремлі, Путін від...

Усе складно: Сирський побував на Покровському напрямку та розповів про ситуацію

четвер, 29 серпень 2024, 19:37

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський побував на найгарячішій точці фронту - Покровському напрямку. Про деякі деталі поїздки повідомив у соцмережі Facebook, передають Патріоти України. "Працював декілька днів поспіль у бригадах, які...