Окупанти використовували такі в Сирії: Українські військові знищили російський комплекс радіоелектронної боротьби "Леєр-3"

Українські військові продовжують нищити ворожу техніку. Так, з ладу вдалося вивести комплекс радіоелектронної боротьби "Леєр-3". Про це у своєму фейсбуці розповіло Оперативно-тактичне угруповання "Схід", передають Патріоти України.

Пишаємося нашими хлопцями та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому.

Наші бійці активно трощать техніку окупанта

"У результаті вчорашньої плідної роботи українських воїнів далеко не всі рашисти залишилися живими. Ось що буває, коли виродки-"визволителі" наслухаються російської фашистської пропаганди та йдуть завойовувати чужу землю, але щось пішло не так...", – йдеться у повідомленні. Так, бійцям вдалося знищити російський комплекс радіоелектронної боротьби РБ-341В "Леєр-3".

Що таке "Леєр-3"

Це комплекс радіоелектронної боротьби. З його допомогою приглушають GSM-зв'язок. Розроблена машина у петербурзькому "Спеціальному технологічному центрі". Окупанти використовують такі машини не лише під час війни в Україні, а й у Сирії та для придушення повстань у Казахстані.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...