Окупанти випустили по Миколаєву 7 ракет та обстріляли населені пункти в двох районах області

Вранці росіяни обстріляли ракетами Миколаїв. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Минулої доби та сьогодні вранці російські окупанти обстріляли Миколаїв, Миколаївський та Баштанський райони, передають Патріоти України.

м. Миколаїв:

Сьогодні, близько 03:05 російські окупанти завдали 7 ракетних ударів С-300 по місту. За попередньою інформацією, відомо про влучання в об’єкт інфраструктури, АЗС, газогін та складське приміщення. В результаті потраплянь виникли пожежі, які рятувальники вже загасили. На цей час відомо про одного постраждалого. Детальна інформація уточнюється.

Миколаївський район:

Вчора, 20 липня, вдень були обстріли села Лимани Галицинівської громади. Внаслідок яких зруйновані житлові будинки, господарські споруди. Постраждалих немає.

О 16:20, 20 липня, внаслідок обстрілів Шевченківської громади між населеними пунктами Котляреве та Зеленим Гаєм загорілися поля з зерновими. Постраждалих немає.

Також вчора, 20 липня, внаслідок ворожого обстрілу в лісовому урочищі Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень.

Баштанський район:

Вдень, 20 липня, були обстріли у с. Червона Долина Широківської громади та с. Широке Широківської громади. Один зі снарядів влучив у приватний будинок. В результаті загинула 1 людина. Також влучання були за межами населених пунктів громади.

Вночі, з 20 на 21 липня, були обстріли сіл Баштанській громаді. Частина снарядів залишилася не розірваною. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Також вчора окупанти обстріляли територію Березнегуватської громади. Внаслідок потрапляння боєприпасів та їхніх уламків, двічі виникло загоряння сухої трави та чагарників на території громади. У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...